Aan- en afmelden en contributies

Aanmelden van nieuwe leden
Nieuwe jeugdleden zijn van harte welkom bij de club. Het is altijd mogelijk om eerst eens komen kijken of een keer op proef mee te draaien.
Voor aanmelden nieuwe leden, klik op: Aanmeldingsformulier. Voor vragen, klik op: Bericht sturen aan ledenadministratie

Contributies
De financiën worden beheerd door de penningmeester,
De contributie per 5 maanden bedraagt per 1 september 2017 voor de jeugdleden € 55,00. Volwassen leden betalen € 50,00 en voor de tekenclub betaalt u € 55,00. Voor de betaling wordt door de penningmeester een acceptgiro verstuurd. Het clubjaar wordt verdeeld in twee keer 5 contributiemaanden, want in de maanden juli en augustus is de hobbyclub gesloten. Er wordt bij nieuwe leden eenmalig 3.00 administratiekosten in rekening gebracht. Voor vragen of opmerkingen: Bericht sturen aan penningmeester

Afmelden van leden
Het afmelden van leden is alleen schriftelijk of via E-mail mogelijk, met een opzegtermijn van 6 weken, bij de bovengenoemde ledenadministratie. Er vindt geen restitutie plaats van betaalde contributie.

Aanmelden van nieuwe leiding
Zoals vrijwel overal in het vrijwilligerswerk, is ook bij de hobbyclub extra hulp als leiding van harte welkom. Bijzondere vaardigheden zijn hiervoor echt niet vereist, alleen geduld en begrip voor kinderen komen goed van pas.
De leidingadministratie wordt beheerd door:
      Fieny Kickken, Grevelingen 6, 2641 XZ Pijnacker, tel. 015 - 361 2025.
Bericht sturen aan ledenadministratie
Ook zijn mensen die het bestuur van de club willen versterken meer dan welkom.

Folders van de hobbyclub
Op een overzichtelijke wijze wordt allerlei informatie over de hobbyclub en haar werk weergegeven in een folder.

Onze folder

Bel ons op 015 - 256 2520 (secretariaat) of via 015 - 361 2025 (leden- en leidingadministratie) of e-mail ons en de folder wordt U toegestuurd. Ook zijn deze folders te vinden in een speciaal folderbakje bij de ingang van de clubruimte.

Posters van de hobbyclub
Zoals vermeld zijn nieuwe leden en leiding van harte welkom. Om meer bekendheid te geven aan "De Doewat" zijn er posters op A4 formaat beschikbaar. Wilt u in school of op andere plaatsen één of meerdere posters ophangen, bel dan met ons secretariaat (015-256 2520) of Bericht sturen aan ledenadministratie en de poster(s) worden bij u thuis bezorgd.

Poster, ontworpen door Joost Bloom             Posters, ontworpen door Dick den Braver